Våkner du ofte av kramper i beina?

Det er du langt fra alene om. Visste du at løsningen kan ligge i noe så enkelt som en kopp te?

De fleste av oss har kjent på hvor kjipt det er å bli vekket om natten av kramper, enten det er i leggen eller andre steder på kroppen. Og selv om kramper som oftest er helt ufarlig, er det ingen tvil om at det gjør vondt.

Muskelkramper oppstår når en eller flere muskler ufrivillig trekker seg kraftig sammen, og muskelstrammingen ikke stopper. Muskelen klarer rett og slett ikke å slappe av. Ofte er årsaken at musklene er slitne etter fysiske anstrengelser. Dehydrering er en annen vanlig grunn til kramper.

Kramper i beina var noe som ofte plaget Monika Antosik (40) fra Fagerstrand i Akershus, særlig om nettene etter en løpeøkt. Hun har i alle år vært opptatt av å spise og leve sunt, men følte likevel at ikke alt var helt som det skulle. Energien var ikke helt på plass, og hun slet mye med kramper i beina, kvalme og en vond mage.

– Men nå er krampene borte, og det er så deilig, smiler hun.

Ble også kvitt magesår

Monika har drukket LeCharm Detox Te fast i ett år, og mener det er derfor hun føler seg så mye bedre. Det er som om kroppen er renset for avfallsstoffer, og hun er glad for at krampene er borte.

– Jeg vet ikke om det er teen, men jeg har jo ikke gjort noe annet annerledes, sier hun med et smil.

Etter at hun begynte med teen forteller Monika at hun oftere husker å drikke mens hun er på jobb på sykehjemmet. Det gjør at hun holder seg hydrert gjennom dagen – som også er viktig for å unngå kramper om nettene.

Hun kan i tillegg fortelle at magen fungerer bedre, og at magesåret hun tidligere slet med er historie. Kvalme og smerter i mellomgulvet er vanlige symptomer på magesår, og derfor følte hun seg ofte uvel.

– Jeg er ikke lenger kvalm eller føler ubehag i kroppen. Istedet har jeg fått utrolig mye energi!

Det er ikke så rart å forstå. For når man generelt føler seg bedre, følger gjerne overskuddet etter – og det takker hun LeCharm Detox Te for. Kanskje høres det for godt ut til å være sant, men det er en naturlig forklaring på hvorfor teen kan ha en så positiv effekt.

En te som støtter kroppens rensesystem

Det er mange tilstander i kroppen som kan knyttes til oksidativt stress, og magesår er bare en av dem. Det er derfor mulig at det å styrke kroppens antioksidantforsvar kan beskytte mot slike tilstander, og det er en enkel grunn til at LeCharm Detox Te har bidratt til dette.

Te inneholder nemlig flavonoider, en gruppe antioksidanter som finnes naturlig i matvarer som grønnsaker, bær, frukt, nøtter og frø. Flavonoider hjelper blant annet til med avgiftning av kroppen, styrker immunforsvaret, og hjelper derfor også til med å

bekjempe bakterier og virus – som kan skape ubalanse i kroppens mange prosesser. Dette kan igjen føre til at kroppens rensesystem bremser opp, og at avfallsstoffene hoper seg opp.

LeCharm Detox Te er en hundre prosent naturlig te, full av antioksidanter som støtter kroppens rensesystem – slik at man kvitter seg med avfallsstoffer på en effektiv måte.

– Jeg merker at kroppen fungerer mye bedre, og jeg ser på denne teen som min «medisin», sier Monika med glimt i øyet og legger til at at dagen ikke blir den samme uten flere kopper te fra LeCharm Detox.

Én ting er i hvert fall sikkert – hun skal fortsette med LeCharm Detox Te for å holde krampene og magesåret unna. Det er en enkel og velsmakende måte å få i seg de gode helsebringende stoffene på.