Slik fikk Monika mer energi og kontroll på søtsuget

Monikas hverdag på Fagerstrand i Norge består av full jobb på sykehjem, familieliv, trening og venner. I tillegg til har hun de siste fire årene vært trener for et håndballag bestående av 9-10 år gamle jenter.

I likhet med mange andre er hun opptatt av å ha en sunn og aktiv livsstil. Men selv om hun gjorde alt riktig lot likevel energien vente på seg.

– Før løp jeg ganske mye og ble så utrolig sliten og slapp etterpå. Da måtte jeg bare hvile i sofaen, forteller hun.

Med kombinasjonen av trening og den krevende jobben på sykehjemmet, som består av ulike arbeidstider, er det kanskje ikke så rart at hun var mye sliten. I dag ser derimot hverdagen annerledes ut, og det hele startet med en kopp te.

– Har fått utrolig mye energi

Det er Detox Te fra LeCharm som har gjort en forskjell i livet til 40-åringen. LeCharm Detox Te er en hundre prosent naturlig te, full av gode ting som teblader og antioksidanter – stoffer som blant annet kan ha en rensende effekt, eller en detox-effekt, på kroppen. Ingrediensene støtter nemlig kroppens rensesystemer.

Men for Monika er dette langt fra bare en detox-kur. Det handler om gode valg i hverdagen som fungerer for hennes egen velvære. Monika har drukket 2-4 kopper LeCharm hver dag i ett år, og har merket stor forskjell på formen.

– Jeg kjenner kroppen min best selv, og vet at jeg gjorde mye mindre før. Nå merker jeg at kroppen orker mer, og det er blitt så godt å trene. Jeg blir ikke like sliten etterpå, sier hun.

Det er ikke bare overskuddet som er på plass. Også magen fungerer som den skal, og
magesåret hun slet med tidligere er historie.

– Jeg er ikke lenger kvalm eller føler ubehag i kroppen. Istedet har jeg fått utrolig mye energi!

Demper søtsuget

LeCharm Detox Te har vært en god kickstart for meg med økt forbrenning, og ikke minst har jeg mer kontroll på søtsuget. Nå  er jeg ikke like fysen som før og slipper å småspise. Skulle jeg fyse på noe en dag, så tar jeg meg heller en nydelig og sunn tekopp. Det har gitt resultater for meg.

Misfarger ikke tennene

Den sprudlende damen forteller at hun til og med unngår forkjølelser, selv når alle rundt henne sliter med forkjølelsessymptomer. Hun er i tillegg kvitt kramper i beina om nettene, noe som tidligere plaget henne mye, spesielt etter at hun hadde løpt.

– Nå er krampene borte, og det er så deilig. Jeg vet ikke om det er teen, men jeg har jo ikke gjort noe annet annerledes, sier hun med et smil.

Og apropos smilet til Monika, så er hun opptatt av å beholde sine fine, hvite tenner. Derfor har hun lagt merke til at Detox ikke misfarger tennene slik hun opplevde at vanlige teposer og kaffe gjorde.

– Før kunne jeg se at te og kaffe satte seg på tennene og det irriterte meg veldig. Men nå er tennene mine like hvite som før.

Starter alltid dagen med Detox

Monika starter alltid arbeidsdagen med en kopp Detox

Da sitter jeg og nyter jobben. Teen lukter så godt, og gjør at jeg har en frisk og god start på dagen, sier hun og fortsetter:

– Jeg liker dessuten å ha med teen på jobb. Vi glemmer ofte å drikke nok væske, men når jeg lager meg en kopp Detox, så minner den herlige lukten meg på at jeg må drikke.

Med den hektiske arbeidsdagen liker hun at Detox kommer i små praktiske porsjonspakninger som løser seg opp i vann med én eneste gang. Da slipper hun å bruke tid på å la en tepose trekke, før den våte posen må kastes.

– Jeg har ikke tid til å styre med vanlige teposer, så jeg bare henter en porsjonspose fra sekken. Da har jeg en ferdig kopp te på 1-2-3, sier hun.

Med fornyet energi og den gode følelsen i kroppen som kommer av at alt fungerer som det skal, er det ingen tvil om at Monika skal fortsette å drikke Detox i årene som kommer.